santjust.cat

Corporació Municipal

El 28 de maig de 2023 es van celebrar les darreres eleccions municipals, el resultat de les quals va definir la composició de la Corporació Municipal de Sant Just Desvern per al mandat 2023-2027. Aquesta corporació està formada per 17 regidores i regidors, que pertanyen a vuit grups municipals: PSC (8), Endavant Sant Just (2), Junts (2), ERC (1), Sant Just En Comú Podem (1), PP (1), CUP (1), VOX (1).

La Corporació Municipal celebra, cada mes, una sessió plenària ordinària oberta a la ciutadania, que hi pot assistir presencialment. Els Plens ordinaris de l’Ajuntament de Sant Just Desvern tenen lloc el darrer dijous de cada mes, a les 19 h, a la Casa de la Vila. Des del mes de març de 2024, una estona abans a l’inici dels Plens ordinaris, a les 18.15 h, comença el torn de precs i preguntes de la ciutadania perquè aquesta no hagi d’esperar-se al final de la sessió.

Els precs i preguntes es poden fer presencialment o fent ús d’un correu electrònic preguntesple@santjust.cat que ha de ser enviat entre les 24 h abans de la celebració de la sessió i les 12 del migdia del mateix dia del Ple.

Tots els plens, també els precs i preguntes de la ciutadania que es fan a partir de les 18.15 h es poden veure en directe o recuperar al canal de YouTube de l’Ajuntament de Sant Just Desvern.

icona youtube

Vídeos sessions plenàries

X

Notícies de política

Notícies de Ràdio Desvern