santjust.cat

Xarxa d'Equipaments

Sant Just Desvern disposa d’una xarxa d’equipaments municipals que ofereixen una variada programació de serveis i activitats adreçada a diferents col·lectius i franges d’edat. Els serveis municipals gestionen i supervisen aquests equipaments sota uns programes funcionals que es van adaptant a les demandes i les necessitats de la població.
Actualment, la xarxa municipal està integrada pels següents equipaments: La Biblioteca Joan Margarit, La Casa de Cultura Can Ginestar, El Centre Cívic Joan Maragall, El Centre Cívic Salvador Espriu, El Centre Cívic Soledat Sans Serafini, El Casal de Joves, La Vagoneta (centre destinat a la infància i a les famílies), El Centre Social per a la Gent Gran El Mil·lenari, L’espai de formació Les Escoles, El Mercat Municipal, El Camp de Futbol, El Complex Esportiu Municipal La Bonaigua, El Cementiri Municipal i Tanatori i La Deixalleria.

La ciutadania també disposa de dos equipaments esportius mancomunats:
– L’Skate Park, gestionat pels ajuntaments de Sant Just Desvern i Esplugues de Llobregat, a l’aire lliure i situat al límit territorial dels dos municipis.
– El Parc Ciclista del Llobregat, també a l’aire lliure, gestionat pel Consell Esportiu del Baix Llobregat per encàrrec dels ajuntaments de Sant Joan Despí, Esplugues de Llobregat, Cornellà de Llobregat i Sant Just Desvern.

Centre Cívic Joan Maragall

Centre Cívic Soledat Sans

Centre Cultural i de Lleure

Centre Social per a la Gent Gran

Espai de Formació Les Escoles

Carrer Montserrat, 2
Tel. 674 791 417 (tardes)

Servei Local de Català: 634 757 343  santjustdesvern@cpnl.cat

Tallers de Música: 672 205 060  tallersdemusica@gmail.com

Centre de Formació de Persones Adultes:
93 3725250 a8062055@xtec.cat

Sant Just Solidari – En Bici Sense Edat:
93 473 6584