santjust.cat

Servei Local de Català

Formació

El Servei Local de Català (SLC) ofereix els cursos que millor s’adapten a la demanda i a les necessitats de la població.
Si vols començar a aprendre català, t’oferim cursos inicials i bàsics adreçats a persones que no tenen coneixements de català.
Si vols consolidar els teus coneixements de català, t’oferim cursos de consolidació de la llengua: nivell elemental, intermedi i suficiència.
Si vols aprofundir els teus coneixements de català, t’oferim cursos de perfeccionament: nivell superior, sessions de llengua i grups de conversa.
Els cursos del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) es basen en els programes de llengua catalana de la Direcció General de Política Lingüística (DGPL).
Els certificats de nivell expedits pel CPNL són equivalents als certificats de la DGPL i tenen una correspondència amb els nivells del marc europeu comú de referència (MECR)

Assessorament língüístic

El SLC ofereix, també, assessorament lingüístic a empreses, comerços i particulars de manera gratuïta. Les persones usuàries d’aquest servei poden enviar el seu document a l’adreça  santjustdesvern@cpnl.cat i se’ls retornarà corregit.

Horaris d'atenció

A Les Escoles: de dilluns i divendres, de 10 a 13h, dimarts i dijous, de 17 a 18h i dimecres de 12.30 a 14h.
Telèfons: 634 75 73 43 (Servei Català) i 93 473 44 76 (Les Escoles)
Correu:  santjustdesvern@cpnl.cat

Obres premiades en el XXXV Concurs de poesia i prosa en català 2023

(Les obres guardonades han estat revisades pel Servei Local de Català)