santjust.cat

Centre Cívic Salvador Espriu

Equipament municipal

Tudona, s/n, 08960 St Just Desvern
ccsalvadorespriu@santjust.cat

Horari
De dilluns a diumenge de 10 a 13 h
Dilluns i dimarts de 17 a 22 h
Dimecres, dijous i divendres de 17 a 21 h
Dissabtes i diumenges tarda, tancat

Imatges

Equipament adreçat a entitats, col·lectius i ciutadania en general per desenvolupar-hi activitats socials. Compta amb una programació estable i sales polivalents.

Espais

A Can Ginestar hi podem trobar l’arxiu històric municipal, la biblioteca, l’emissora municipal, els tallers d’arts plàstiques, espais per a les entitats, una cafeteria i la sala d’exposicions El Celler.

Arxiu Històric Municipal
Servei que facilita a la ciutadania la consulta de documentació des del segle XVIII fins a l'any 1960. Hemeroteca històricolocal, servei de recepció, consulta i reproducció de documents; difusió del fons documental, custòdia i restauració de documents i imatges.
Biblioteca Joan Margarit
800 m2 destinats a la lectura, la consulta i l’aprenentatge. Compta amb: àrea d’informació i consulta amb internet i CD-Rom, servei de formació i de suport a l’aprenentatge, àrea de fons general amb nous serveis de préstec, espai infantil, àrea de música i imatge –amb serveis d’audició i visionat-, àrea de revistes i premsa diària. També s’hi fan activitats estables i puntuals.
Tallers d'Arts Plàstiques
Els Tallers d’Arts Plàstiques Municipals estan situats al primer pis de la masia. Els Cursos d’Arts Plàstiques ofereixen una programació anual adreçada a tota la població.
Ràdio Desvern
Les instal·lacions de l’emissora municipal estan ubicades al c. Can Padroseta. Ràdio Desvern compta, setmanalment, amb prop d’un centenar de persones que ofereixen 12 hores diàries de programació pròpia, a través del 98.1 de la FM.
Previous slide
Next slide

Entitats amb seu al centre

Al Centre Cívic Salvador Espriu hi podem trobar l’entitat Amics del Barri Sud, 

Ubicació de l'equipament