santjust.cat

Can Ginestar

Casa de Cultura

Carles Mercader, 17, 08960 St Just Desvern
Tel. 93.480.95.64 / 673.692.755 /
canginestar@santjust.cat

Horari
De dilluns a diumenge de 9 a 14.30 h

De dilluns a divendres de 15.30 a 21 h.

Festius
De l’1 de juliol al 6 d’agost, dissabtes i diumenges obert fins a les 21 h.
Del 7 al 31 d’agost i festius de tot l’any, tancat

L’horari de les sales d’exposicions i d’alguns serveis no coincideixen amb els de l’equipament.

Social

Imatges

Masia d’estil modernista, situada enmig d’un bell jardí en una finca tancada per un mur d’inspiració gaudiniana.

Espais

A Can Ginestar hi podem trobar l’arxiu històric municipal, la biblioteca, l’emissora municipal, els tallers d’arts plàstiques, espais per a les entitats, una cafeteria i la sala d’exposicions El Celler.

Arxiu Històric Municipal
Servei que facilita a la ciutadania la consulta de documentació des del segle XVIII fins a l'any 1960. Hemeroteca històricolocal, servei de recepció, consulta i reproducció de documents; difusió del fons documental, custòdia i restauració de documents i imatges.
Biblioteca Joan Margarit
800 m2 destinats a la lectura, la consulta i l’aprenentatge. Compta amb: àrea d’informació i consulta amb internet i CD-Rom, servei de formació i de suport a l’aprenentatge, àrea de fons general amb nous serveis de préstec, espai infantil, àrea de música i imatge –amb serveis d’audició i visionat-, àrea de revistes i premsa diària. També s’hi fan activitats estables i puntuals.
Tallers d'Arts Plàstiques
Els Tallers d’Arts Plàstiques Municipals estan situats al primer pis de la masia. Els Cursos d’Arts Plàstiques ofereixen una programació anual adreçada a tota la població.
Ràdio Desvern
Les instal·lacions de l’emissora municipal estan ubicades al c. Can Padroseta. Ràdio Desvern compta, setmanalment, amb prop d’un centenar de persones que ofereixen 12 hores diàries de programació pròpia, a través del 98.1 de la FM.
Previous slide
Next slide

Ubicació de l'equipament