santjust.cat

Agenda d'activitats

29/06/24

A les 17.30 h, a la Plaça de la Iulia Quieta, 

II Gran Mercat de la Iulia

Torna el gran mercat d’inspiració romana amb diverses propostes d’oci i restauració per a totes les edats. Hi haurà una trentena de carpes d’establiments de comerç local i d’artesania i artistes de l’associació Col·lectiu Meraki. Aprofitant el bon temps de l’estiu, enguany les activitats començaran a partir de les 17:30 h al Parc de Iulia Quieta i s’allargaran fins a les 23:30 h. Hi haurà zones joc per als més petits, activitats i tallers infantils, espectacles per a totes les edats i música en directe per gaudir d’un agradable vespre a l’aire lliure. Per a participar en els tallers caldrà inscripció prèvia (a partir de les 17 h a les carpes de tallers), i s’hi podrà participar gratuïtament fins a esgotar les places. A més, com sempre, hi haurà una zona de restauració per gaudir d’una bona oferta gastronòmica.

Organitza: Ajuntament de Sant Just

29/06/24

A les 21 h, a la Sala Utopia Casal de Joves, 

Festa Jove

Programació d’una festa per a menors d’edat organitzada pel grup de joves de l’Espai de Trobada del Casal i on punxaran alguns d’ells i altres DJ’s.

Organitza: Casal de Joves

30/06/24

A les 18 h, a la Sala del Cinquantenari de l’Ateneu, 

Concert de fi de curs del Cor Lo Pom de Flors

Amb la participació del Cor de Flora de Sant Joan Despí i coral de l’Escola de Música de l’Ateneu. Homenatge del Bicentenari de la mort de Josep Anselm Clavé. Col·labora: L’Ateneu i L’Ajuntament de Sant Just Desvern. Veure cartell

Organitza: Cor lo Pom de Flors

30/06/24

A les 19 h, al Restaurant La Casona,

Terrasses musicals

Música en viu a la terrassa musical del Restaurant La Casona de Sant Just (c/Tudona, 2).

Organitza: Ajuntament de Sant Just Desvern